پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵ | ۱۰:۳۸ ۱۰ بازديد
تحقيق و مقاله اي در مورد تاثير و اهميت رطوبت درمرغداري ها و صنعت پرورش مرغ
دسته بندي | كشاورزي و زراعت |
بازديد ها | 3 |
فرمت فايل | doc |
حجم فايل | 49 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 7 |


توجه: اين فايل ميتواند هم به عنوان تحقيق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گيرد
(قابل ويرايش و اماده پرينت)Wordفرمت :
تعداد صفحات: 7
چكيده:
مهمترين عمل در مرغداريها خارج كردن رطوبتي اسا كه توسط مرغ توليد مي شود. اين رطوبت در هواي سرد باعث مشكلاتي مي شود. بنابراين بايد با تهويه كافي و توليد حرارت اضافي اين رطوبت را از سالن خارج كرد در غير اين صورت ممكن است بستر و ديوارهاي سالن مرغداري در اثر تركم بخار آب خيس شود. مرغهاي در حال رشد و مرغهاي تخم گذار دو برابر غذاي مصرفي آب مصرف مي كنند و اين مقدار با گرم شدن محيط افزايش مي يابد. مقداري از آب مصرف شده در تخم مرغ يا بفت در حال رشد ذخيره مي شود ولي بيشتر اب مصرفي به محيط سالن مرغداري بر مي گردد كه به دو صورت رطوبت تنفسي و رطوبت مدفوع مي باشد